Vandaag hadden we weer zo’n leuke ontmoeting met een stichting in Amsterdam. Movement on the Ground geeft hulpverlening in de kampen op onder andere Lesbos.

Wij hadden ze benaderd om te praten over onze bannertassen en andere bannerproducten die mogelijk in de kampen gebruikt kunnen worden. Tassen en producten die bij ons in het atelier door vrouwelijke statushouders worden gemaakt om daar de gestrande vluchtelingen te helpen. Het was een korte, maar krachtige ontmoeting met een onwijs enthousiast contact dat voorbeelden van onze producten volgende week met de crew in Lesbos gaat bespreken. “Dan is de cirkel rond”, stelden we samen enthousiast vast!

 

 

Dan is de cirkel rond!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten