Na zo'n dag, zelfs met regen, is het altijd even landen als je eenmaal weer thuis zit. Elke Meet-n-Move blijft speciaal. De kinderen zijn zo blij, en die vrolijkheid geeft je de hele dag vleugels.
Onze begeleiders (HGC-jeugd en anderen die Meet-n-Move een warm hart toedragen) de "kook"moeders die niet hoefden te koken maar wel heel fijn hielpen, statushouders en drie internationals, gaven deze ruim 90 kinderen weer een super gave dag.
Voor deze vijfde editie hadden we een paar specials: de eerste Oranje-vrouw in de begeleiding, een obstacle run en régen... En ja, de kinderen waren nat, maar met Elise in de animatie is dat dus echt geen probleem. Een iets langere pauze tussen de middag met zang en een extra binnenspel totdat de buien wat minder heftig waren, om vervolgens weer lekker buiten spellen te doen.
De Oranje-spelers, Sam van der Ven, Carlien Dirkse van den Heuvel en Valentin Verga , waren goud! Het blijft bijzonder dat deze tophockeyers, met een behoorlijk vol programma, tijd vrij maken om als vrijwilliger te komen helpen. Datzelfde geldt voor onze vaste Meet-n-Move crew, gemotiveerde jonge mensen die zich met zoveel energie elke keer vrijwillig inzetten.
En na de best pittige Obstacle Run, smaakte een gesponsord ijsje van meesterijsbereider Luciano dubbel lekker.

Ook Meet-n-Move 5.0, the wet edition, was gewoon weer een superleuke dag!

Foto’s

Meet-n-Move 5.0 @HGC

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten