Dit is een Meet-n-Move dag

Bij Meet-n-Move doe je een dag lang allerlei actieve spellen in groepjes met jongens en meisjes van jouw leeftijd uit allerlei landen. Natuurlijk staat er een leuke en sportieve staf klaar om jouw groepje te begeleiden: hockeytoppers van je eigen club en andere clubs, buitenlandse (top)sporters en oudere jeugdleden die allemaal weten hoe ze er met jullie een waanzinnig leuke dag van gaan maken.

Dat begint al als je binnenkomt. Je gaat kennismaken met je begeleiding en je teamgenoten. Je krijgt een naamsticker op je shirt, omdat sommige namen best lastig te onthouden zijn. En je krijgt een echte Meet-n-Move bidon die je de hele dag kunt bijvullen. Sporten zonder ontbijt is geen slim idee. Mocht je niet genoeg tijd hebben gehad om wat te ontbijten dan eet je gewoon bij ons nog even een croissantje of wat fruit. De hele dag zijn er voldoende breaks in het programma om even bij te tanken met wat lekkers: fruit, koek of een andere snack. Tussen de middag ga je lekker met elkaar lunchen: multiculti natuurlijk!

Met zoveel verschillende kinderen, uit zoveel verschillende landen moet je van te voren altijd even wat afspraken maken. De begeleiding bespreekt vooraf met je groepje wat de do's en don'ts zijn op een Meet-n-Move. En als je toch nog ergens mee zit: vertel het dan aan de staf. Zij zijn ervoor om je te helpen. Of meld het even aan Nikki, onze vertrouwenspersoon, die er ook de hele dag rondloopt.

En een sportdag is geen sportdag zonder aandenken! Wie wil niet de Meet-n-Move medaille omgehangen krijgen door een hockeytopper als bijvoorbeeld Floris van der Linden of Valentin Verga?

Contactgegevens

Stichting Dutch Integration Group
KvKnummer: 66277426
info@dutchintegrationgroup.nl
+31 6 46 49 59 49

Meet-n-Move

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten