Bara'a (9 jaar) straalt helemaal als haar gevraagd wordt wat ze het leukste vond van de sportdag. Met een weids gebaar reageert ze: 'Ik vind alles het leukste.'

Bara'a zit in de schakelklas in Wassenaar. Voor haar en haar klasgenootjes is deze dag een welkome onderbreking van de meivakantie. Maar ook Luc en Raphael hebben genoten en raken thuis niet uitgepraat over de trucs die de tophockeyers voordeden.
Voetbalfan Mohamed (10) is vooral onder de indruk van de kunsten van de Syrische oud-voetbalinternationals Rami Guneat en Tarek Kharboutly (nu AFC). 

Een Meet-n-Move dag is voor alle kinderen. Voor kinderen die nieuw zijn in Nederland, zoals Bara'a en Mohamed, en voor Nederlandse kinderen zoals Luc en Raphael.
Super is de medewerking van topsporters en jeugdleden van verschillende clubs en een groep statushouders die met zijn allen de enthousiaste begeleiders vormen van groepjes kinderen. Maar ook de keukenbrigade mogen we niet vergeten, veelal moeders die met liefde en plezier limonade, frietjes en Turks brood aandragen, en na afloop alles weer opruimen!

Via voetballer Tarek heeft de organisatie van Meet-n-Move contact met AFC uit Amsterdam. Wellicht een volgende Meet-n-Move op AFC?

 

Foto's 3.0

Meet-n-Move 3.0

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken
Meet-n-Move 3.0 @HGC

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten