Meet-n-Move 2.0

Wat een geluk viel ons ten deel. Prachtig winterweer, ruim 80 blije kinderen, een grote groep enthousiaste, jonge begeleiders en een toegewijde ‘keukenbrigade’ zorgden samen voor een warme en gezellige sfeer op de Meet-n-Move 2.0!
Bijzonder was de samenwerking tussen de drie Haagse hockeyclubs HDM, Klein Zwitserland en HGC. Tijdens deze Meet-n-Move was niets te merken van de, in de hockeycompetitie gebruikelijke, winnersdrive tussen de drie clubs. Op alle fronten ontstond juist een gemoedelijke samenwerking.

Was het in het begin nog even spannend voor de jonge deelnemertjes - je kent elkaar niet, je verstaat elkaar niet eens, - na de hockeydemonstratie van topspelers Valentin Verga, Jorrit Croon, Leonoor Schiphorst, Nina van der Marel, Koen Beijen en jeugdkeepster Sanne van den Berg, was het ijs gebroken en gingen de kinderen in groepjes aan de slag.

Ze werden begeleid door hockeyers uit de eerste teams van HDM, Klein Zwitserland, HGC, Amsterdam en Alecto, jeugdleden van de clubs en enthousiaste statushouders. Een mooie mix van betrokken mensen die zich de hele dag vol energie inzetten voor anderen!

Tussendoor waren er breaks om even bij te tanken. Limonade, stroopwafels, een multiculti lunch met onder andere heerlijke humus die een Syrische begeleider had gemaakt, frietjes en chips.

Allemaal ingrediënten die maakten dat de kinderen de hele dag met stralende koppies rondliepen en dat er van de spanning van het begin van de dag al snel niets meer over was. En dat was de bedoeling: kinderen met zulke verschillende achtergronden door sport en spel met elkaar in contact brengen, en hen een fijne, ongedwongen dag bezorgen.
We mogen een geslaagde Meet-n-Move afvinken! Op naar de volgende!

Foto's 2.0

Meet-n-Move 2.0 @HGC

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten