Wat een weertje, wat een sfeertje, op deze vierde Meet-n-Move dag!

Almeerse Hockey Club hostte ditmaal het Meet-n-Move circus. Met heel veel verschillende kinderen en uniek deze keer, een groep vrouwen uit de omliggende AZC's.

De kinderen hadden onder begeleiding van A- en B-jeugd en spelers van Heren 1 een geweldige dag. Spellen in kleine groepjes, een lekkere lunch met frietjes van de speciaal voor deze dag omgedoopte friet-broertjes Verga en tot slot een groot eindspel waarbij de code voor de kluis gekraakt moest worden.

De vrouwen, in de leeftijd 17-67 jaar, kregen een hockeyclinic van speelsters van Dames 1. Het dagje uit, de lieve begeleiding door de hockeydames, de lunch en het dansen in de kleedkamer na afloop: allemaal ingrediënten voor een topdag voor deze vrouwen.

Almeerse Hockey Club was gastvrij en behulpzaam om de dag zo geweldig te laten verlopen! Een vervolg zeker waard!

 
Meet-n-Move 4.0 @Almeerse HC

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten